Coaching op verschillende leefgebieden

Ik coach 1-op-1 (of in groepsverband), op verschillende leefgebieden en werk samen met andere organisaties, zoals scholen, wijkteams en hulpinstanties.

Mijn coaching richt zich op alle leeftijden. Ik sta voor het empoweren van mensen en ondersteun je graag bij doelen en dromen. In dat proces kan ik je bijstaan in je angsten en hoe je voor jezelf moet opkomen in diverse situaties. Mijn coaching versterkt jou vanuit je eigen kracht, zodat je altijd op jezelf terug kunt vallen … vertrouwen of bouwen.

Ik werk van binnenuit en verken welke emoties je op dit moment bij je draagt en hoe je in het leven staat. Samen met jou bouw ik verder vanuit jouw eigen kracht; ik sta voor herstel en resultaat. Ik geloof in jou en ontmoet je graag in de Coaching Corner!

Ik wil je graag helpen! Empower your Soul