Welkom om te sparren!

Tijdens mijn Soul avonden laat ik je graag kennis maken met inspirerende (Utrechtse) stadsgenoten; city soul builders! Zelf ben ik ook te benaderen als motivational speaker en host.

Ik was in wisselende rollen al betrokken bij verschillende evenementen. Als jurylid van de ‘WijkJury Utrecht’, een initiatief van de stichting Cafe Theater Festival. Maar ook bijvoorbeeld als presentatrice van de talkshow ‘Soulmama’ in de Stadsschouwburg Utrecht, een onderdeel van het Moederdag event 2019.

Theater, kunst en beeldvorming; kleur, cultuur en samenleving zijn thema’s waar ik mij graag voor inzet.
Wil je eens sparren over een interactieve lezing, een motiverende sessie, een presentatie-job of heb je een ander leuk idee? Welkom!

Soul avond - datum volgt spoedig

Schrijf je in!