Wafae Network ervaringen

Haar motto "5 Minutes to Learn..a life Time To master"

5,0 rating
1 februari 2021

Ze zag mij om wie ik ben, als persoon. Ze had ook snel door wat er gaande was en tegelijkertijd hield ze me een spiegel voor. Ze reikte mij de tools aan, tools waar ik verder mee kon en kan!
Dit alles deed ze liefdevol.
Ik  heb in die ‘paar keer’ zoveel geleerd over mijzelf als over het leven. Wat een life changer!
Wafae, bedankt❤

Fatima

Focus on yourself

5,0 rating
29 januari 2021

In het begin dacht ik van: hier gaan we weer … een gesprek aangaan met mensen en alles moeten uitleggen. Maar Wafae heeft me laten zien dat het juist goed is om met iemand te kunnen praten, dat het echt niet zo erg is om jezelf op nummer 1 te zetten voor je eigen bestwil.

Nassira

Mensenkennis

14 november 2020

Tijdens de workshops heb ik geleerd hoe je jezelf op nummer 1 plaatst, sterker in je schoenen kunt staan en ik heb geleerd goede keuzes te maken. Wafae heeft veel mensenkennis en is de juiste persoon om te benaderen als je op zoek bent naar antwoorden op je vragen.

Warda

100% aandacht voor jou!

5,0 rating
9 november 2020

Alles wat de geest kan bedenken kan hij ook bereiken …………… een visie die totaal van toepassing is op Wafae.
Wafae heeft een uitgebreide levenservaring op het gebied van uitdagingen, doelen bereiken, zelfmotivatie. Zij communiceert met ‘flair’ en straalt veel positiviteit uit. Zij is zeer empathisch maar durft ook heel erg eerlijk te zijn, met als doel ‘je in beweging‘ te laten komen. Haar bevlogenheid helpt je om te zijn wie je uiteindelijk wilt zijn en het leven te leiden dat je uiteindelijk wilt leiden. Een duurzame transformatie dat is de kern van haar coaching!
Wafae coaching is zeer breed. Ook in het basisonderwijs organiseert zij bijeenkomsten om kinderen te empoweren. Zij is oprecht geïnteresseerd in de kinderen en weet ook bij hen tot de kern te komen door simpele vraagstukken te behandelen. Zij voelt goed aan wat kinderen nodig hebben om hen te motiveren en hun zelfvertrouwen te vergroten. Na een sessie met Wafae weten kinderen beter wat ze willen en vooral hoe ze dat gaan bereiken. Vanuit hun kracht en talent kunnen zij zich verder ontwikkelen.

Nangila Brazil

Magic on Kanaalstraat

5,0 rating
8 november 2020

Wafae Coaching corner. What can be more original and special than a spiritual happening for empowering the soul in the middle of a Maroccan clothing shop in the middle of Kanaalstraat in Lombok… This is the big heart of Wafae and her creative imagination. It all started with workshops she organized. In her shop clothes were pushed aside, some thirty chairs were placed and the pretty shop turned into a gathering space.
Magic… Some thirty women were participating: older, younger, married, single, women of different cultural and ethnic background with head cover, without head cover… All came to be inspired by a panel of professional women that were to be interviewed by the charming and wise and enthusiastic Wafae. Many important issues that concerned women’s lives were raised and discussed. The workshop was repeated a few times, each time to a full house. The location added a special atmosphere and made the experience exceptional. It was clear to all present that this was just a beginning and that something new was born, that could give an answer to an obvious social need.
Wafae on her part completed her coaching training, and is about to launch her “Coaching corner”. From there she can guide and help individual persons, and so make the best of her social and professional talents. No doubt this will be a blessing to our Lombok…
Succes dear Wafae!
(rabbi) NT 8/11/2020

Navah

Treffend!

5,0 rating
2 november 2020

Wafae beschikt over veel mensenkennis en voelt razendsnel en haarfijn aan wat de ander beweegt en bezighoudt! Als je zoekt naar antwoorden, dan is zij de juiste persoon om te benaderen. Het is treffend hoe Wafae je met een enkel woord al een verfrissend inzicht kan bieden, waarmee je op eigen kracht verder kan. Wafae is een lieve, stoere dame, met wie velen gemakkelijk zullen schakelen!

Louise Dijkmans

Inspirerend

5,0 rating
31 oktober 2020

Wafae is al vele jaren mijn vriendin. Toen ik de eerste Soul avond meemaakte was ik zeer onder de indruk. Ik wist dat het een Powervrouw was, maar dat ze ook zo inspirerend was voor vele mensen, dat was zo mooi en krachtig om te zien. Ik voelde me vereerd om het mee te maken. Ik ben heel blij dat ze zulke avonden organiseert en mensen helpt een positieve wending aan hun leven te geven.

Naomie

In 1 woord: Geweldig ...

5,0 rating
27 oktober 2020

Het was heerlijk om aanwezig te zijn bij verhalen van andere mensen, het leuke eraan is diegene die de Soul avonden organiseert. Met veel passie en liefde verzorgt zij de avonden en sluit ze af met liefde voor de mens, in 1 woord: Geweldig.

Manuela

Wil jij jouw ervaring met Wafae Network delen?